Få det bedste frem i dine plakater med plakatlys på væggen - 3 gode tips til det flotteste plakatlys

Har du plakater hængende i dit hjem? Vil du gerne have at dine flotte plakater kommer i fokus? Belysning gør mere end vi lige går og tror. Med den rette form for belysning i dit hjem kan du ændre hele udtrykket i et rum. Når det kommer til belysning, har det også en betydning i forhold til, hvad vi gerne vil sætte fokus på. Hvis du gerne vil sætte dine plakater der hjemme i fokus, så skal du overveje, hvilket lys du vælger til væggen. Læs med her og få 3 gode tips til, hvordan du benytter smart belysning til at få det bedste frem i dine plakater på væggen.

1. Benyt dine væglamper som spotlight

Hvis du nogensinde, har været på kunstmuseum, så har du måske set, hvordan lyset spiller en stor betydning for at udstille kunstværkerne. De fleste museer benytter nemlig væglamper til at sætte et spotlight på de billeder og kunstværker, som udstilles.

På trods af, at dit hjem måske ikke er et kunstmuseum, så kan du tyvstjæle ideen til at udstille dine egne kunstværker - nemlig plakaten! En væglampe kan nemlig fungere som et smart spotlight til at hænge over din plakat og kaste en lyskilde ned på motivet. Instant kommer din plakat i fokus, og bliver noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i rummet.

Du kan vælge både små eller store væglamper, som også kan justeres i forhold til vinkel. Du kan derfor selv justere, om du ønsker direkte eller indirekte spotlight på dine plakater, ved at bevæge lampens hovede. Et spotlight på dine plakater giver et eksklusivt udtryk, og lader virkelig dine plakaters motiv komme til deres ret. 

2. Indram dine plakater i lys

Lamper og belysning er så meget mere end den velkendte loftslampe med skærm. Lamper fås i mange smarte og flotte designs, som passer perfekt til et hvert behov. Lamper fås for eksempel i minimalistiske, små og tynde størrelser, som kan fastgøres til væggen, hvor end du ønsker det. Du har derfor mulighed for, at indramme dine plakater med lyskilder fastsiddende på vægen. Når du indrammer plakaten i lys får det motivet til at virke fremtrædende og det giver samtidig billedet en dramatisk dybde.

Få dine plakater til at lyse op, når du træder ind i rummet, og giv billedet ekstra meget liv. Der findes et hav af muligheder i form af flotte og stilede lamper til formålet. Køb for eksempel små minilamper til væggen, som kan fastsættes både ved siden af, over eller under din plakat og give den et fremtrædende eksklusivt look. Lys gør rigtig meget for udtrykket i et hjem. 

3. Vær kreativ med dit plakatlys

Lamper og lys gør enormt meget for udtrykket i vores hjem. Det er ikke altid noget, som man tænker over, men belysning er noget af det vigtigste, når det kommer til at sætte stemningen der hjemme. Når først du ved, hvordan man benytter en lyskilde på en smart facon, så kan du være yderst kreativ med, hvordan du indretter dit hjem.

Når det kommer til, at få det bedste frem i dine plakater, så er lamper og lys alfa og omega. Undlad, at lade dine plakater falde i et med væggen, men lad dem træde frem i lyset ved at opsætte smarte og flotte væglamper omkring dine plakater. Køb for eksempel et sæt af minimalistiske eller moderne væglamper og opsæt dem omkring dine plakater for at skabe en kreativ og unik udstilling af billederne.

Eller du kan købe aflange og tynde væglamper til at hænge over dine plakater og lyse direkte ned på dem. Der er ingen grænser for, hvordan du kan benytte lys, til at få dine plakater til at stråle. Der findes et stort marked af smarte lamper perfekte til netop det formål, at få dine plakater til at komme frem i lyset. 

Menu
Top