Indret med dine ferieminder og genoplev ferien igen og igen - 7 gode tips og ideer

Noget af det bedste er, når man kan tænke tilbage på alle de gode ferieminder, man har. Dog kan det nogen gange være lidt svært at huske detaljerne om ferien, hvis man ikke har nogen billeder fra turen. Derfor kan det være en god ide at indrette sig med nogle hyggelige og gode ferieminder, så man nemt og hurtigt kan genopleve ferien igen og igen. Derfor får du her i denne artikel 7 gode tips og ideer til, hvordan du nemt kan indrette dig med ferieminder og derved huske dem igen og igen. Læs med!

Brug billeder på væggene i stuen og skab samtaler

Det første du kan gøre er at have nogle pæne billeder hængende på væggene i stuen. På den måde kan du skabe samtaler over middagsbordet i familien, eller dig og dine gæster har en perfekt mulighed for at snakke om mindet på billedet fra den specifikke ferie. Du kan for eksempel have et billede fra ferien på Lanzarote hængende på væggen hjemme i stuen, så billedet kan skabe samtaler over middagsbordet, eller mens der hygges foran fjernsynet. Så kan i altid i fællesskab mindes tilbage til den dejlige ferie, I var på.

Skab nærvær med billeder i soveværelset

Det andet du kan gøre er at skabe nærvær med billeder fra ferien af i soveværelset. Her er det oplagt at have et romantisk feriebillede af dig og din partner stående, da det vil minde jer om jeres dejlige og romantiske ferie sammen. På den måde kan I holde gang i gnisten i en ellers travl hverdag, fordi I hele tiden bliver mindet om jeres skønne forhold og jeres skønne ferie sammen. Måske har I været på en ferie bare jer to - uden børn, som I gerne vil have et billede fra stående.

Gør barnet tryg ved familiemedlemmer med billeder på børneværelset

Det tredje du kan gøre er at skabe tryghed for dit barn med billeder på børneværelset. Måske skal dit barn passes af dine forældre i den nærmeste fremtid. Så kan det være en god ide at have et billede fra en ferie stående fremme af dem. På den måde kan barnet snakke om bedsteforældrene og blive trygge ved deres ansigter. Det kan også være, at du gerne vil have barnet til at mindes en ferie, I har været på hele familien. Så kan I have et billede fremme fra den specifikke ferie på barnets værelse.

Lav et smukt fotoalbum

Der er intet bedre end at kunne bruge en eftermiddag på at mindes de dejlige ferier, man tidligere har været på. Derfor er det fjerde du kan gøre at lave et smukt fotoalbum. For det første ser de skønne ud i reolen med bøger derhjemme, fordi det giver stuen et præg af personlighed. For det andet er de fantastiske at bladre i - for hele familien.

Giv et fotoalbum i gave

Det femte du kan gøre er at give et personligt fotoalbum i gave. På den måde kan den, som modtager gaven indrette sig med fotoalbummet og samtidig huske tilbage på den dejlige ferie, I har været på sammen. Her er det især godt, hvis du har været på ferie med nogle andre end dem, du bor med. Ellers kan du jo lige så godt bare lave et fotoalbum til dig selv. Det kan også være, du laver et fotoalbum til dine børn, hvor man kan se dem vokse op igennem alle de skønne ferier, I har været på sammen.

Gør morgenkaffen hyggelig med fotominder

Det sjette du kan gøre er at lave en kop med et billede på fra en ferie. På den måde kan du gøre morgenkaffen ekstra hyggelig med dine fotominder. Du kan for eksempel lave en kop med et billede af hele din familie på den seneste ferie, I har været på. Lav også gerne en kop til hver af dine familiemedlemmer, så I alle kan nyde en varm kop kaffe, te eller kakao en weekendmorgen sammen. Det er også en rigtig god gaveide med en kop med fotominder på.

Julekugler med årets bedste minder

Det syvende og sidste du kan gøre er at lave nogle hyggelige julekugler med årets bedste fotominder på. Så kan du pynte juletræet ved juletid med alle de bedste ferie, I har været på. Det er en virkelig god måde at have personlige fotominder i sin indretning, fordi de kun er fremme i en kort periode. Så behøver de personlige billeder ikke fylde alt i indretningen og hjemmet. Samtidig er det meget nostalgisk at bruge julemåneden til at kigge tilbage på alle de tidligere år, og de ferier I har været på sammen.

Der er altså mange gode måder, du kan indrette dig med dine ferieminder, så du kan genopleve ferien igen og igen. Her fik du syv tips og ideer.

Menu
Top